28 May 2012

Kenape dengan korang nie ?



Google Image Result for http://4.bp.blogspot.com/-jRUKARG-5H4/TrVn53s5cnI/AAAAAAAAAcA/qdPYP0GsJGc/s350/tumblr_lt3h81crr81qcqw6ho1_500_thumb.jpg

ASSALAMUALAIKUMM ;) 

Hii , hurmm ramai katee blog aku dah tak menarik sebab tak update selalu ^^ hello sayang sekalian , gimana aku nak update aku kan skang duduk ostel , kalo aku ade lappy sendiri boley la aku bawak dekat ostel kann . But nie bukan aku punye lappy :( actt aku nak cite la siket tentang kawan karib aku dulu . name die HABIBAH n NABILA hurmm , now dy orang dah ngado . aku taktahu la napee :3 cube kowang tgk niee 


|
|
|
V




korang tak malu ker ? dulu kate kawan baik la bagai , tibe-2 ngado pulak . ouhh skang aku dah takde baru kowang nak ngado besa yee . dulu mase aku ade tak nak lak korang ngado cam niee kann . tak pamm betul laa :(



ni lagi sorang tak nak mengalah langsung kann . aduhh haii menyesal betul la aku pindah sculaa . aku egt bile aku pindah korang boley la jadi bestiie . nie tak gustiie ade lar :D yg aku tak boley bla tuhh kowang maki-2 dalam facebook pahal ? meh sini face 2 facee bertarak depan den nie haa . sat gi dua-2 kono kangg :3 kang aku mara mule la buat muke la bagai . korang tgk nak next year aku pindah balekk . korang ngado lagi siap korang aku keje kann :)
aku nak korang bersatu balekk ! 



cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)