03 October 2012

Bestie , bestie ?









Hi sayangsayang :) dah lame rite aku tak edit blogger , fuhhh ! angan irau aku tetap ingat kauu wahai blogger lagilagi cantek :) tajuk post aku kali ni bestie , bestie ? ape itu bestie ? haiyoooo ! ma paaa , kau sebut pun engak tahu lagi kaaa , err --' tah pape lha haiy . 

Bestie tuh kawan baik lhaa , macam gambar di atas ni , ambuii sheweeet kan yoo . Bhahaha , now aku nak cite pasal FARAH MERISYA BINTI AZLAM , ehemehem anak azlam kan yoo :) baik lhaa ! dia ni seorang yang pendek comel lagilagi kasat , fuhhh ! perangai serupa jantan . Eh raserase jantan pun takod dengan diaa . Ape tah lagi akuu nie . Dekat asrama orang panggil dia katek , cause dia ehemehem , tahu jela . 

Ambuii , nak tengok gambar dia ke ? waitt lhaaa , cerita belum abes . Ape ? nak tengok jugak ? hm yelaayelaa ! wait ehh . 


Comel tak dia :) tengok lha kawan sape pulak kann , k . Dia penah cakap dengan akuu , makin lame dia rapat dengan aku makin dia sayang dekat akuu , tapi dia ade bestie iaitu NOOR FATIHAH BINTI SAAD .  Aku cakap dengan farah , aku tak boleh rapat sangat dengan kau sebab aku takod teha jelly dengan akuu . Tapi kau degil kann , kau nak jugak rapat dengan akuu . Actly aku memang nak jugak rapat dengan kauu , cause kau satu kepale dengan akuu , susah senang aku mesti carik kauu kann . Aku MEMANG sukasuka kawan dengan kau sayang , tapi tak boleh rapat sangat nanti teha jelly . Eh wait betul ke ape yg kau cakap tuh ? now kau sayang teha siket je ? kau sayang aku banyak ? jangann lhaa begituu sayang , aku taknak dikata-kata kan perampas , aku engak sukaa lohh :( akuuu sayang semua batch from 2 sukann . K lha nak masuk air ni . kbye :) iloveyouuu :* farah .




cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)

28 May 2012

Kenape dengan korang nie ?



Google Image Result for http://4.bp.blogspot.com/-jRUKARG-5H4/TrVn53s5cnI/AAAAAAAAAcA/qdPYP0GsJGc/s350/tumblr_lt3h81crr81qcqw6ho1_500_thumb.jpg

ASSALAMUALAIKUMM ;) 

Hii , hurmm ramai katee blog aku dah tak menarik sebab tak update selalu ^^ hello sayang sekalian , gimana aku nak update aku kan skang duduk ostel , kalo aku ade lappy sendiri boley la aku bawak dekat ostel kann . But nie bukan aku punye lappy :( actt aku nak cite la siket tentang kawan karib aku dulu . name die HABIBAH n NABILA hurmm , now dy orang dah ngado . aku taktahu la napee :3 cube kowang tgk niee 


|
|
|
V




korang tak malu ker ? dulu kate kawan baik la bagai , tibe-2 ngado pulak . ouhh skang aku dah takde baru kowang nak ngado besa yee . dulu mase aku ade tak nak lak korang ngado cam niee kann . tak pamm betul laa :(



ni lagi sorang tak nak mengalah langsung kann . aduhh haii menyesal betul la aku pindah sculaa . aku egt bile aku pindah korang boley la jadi bestiie . nie tak gustiie ade lar :D yg aku tak boley bla tuhh kowang maki-2 dalam facebook pahal ? meh sini face 2 facee bertarak depan den nie haa . sat gi dua-2 kono kangg :3 kang aku mara mule la buat muke la bagai . korang tgk nak next year aku pindah balekk . korang ngado lagi siap korang aku keje kann :)
aku nak korang bersatu balekk ! 



cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)

28 April 2012

Hadapi kesusahan



(18) Photos du profil


Assalamualaikumm  

Hulaaa  act aku dah lame tak update-update bloggger ritee , atoto sianyee bloggger akuu niy . sebaik omeyy lagi . Macam kamu + kamu dan kamuu :face75: korang sihat ? amacam keje scula banyak kann , hurmm :face23: dah la buku banyak hilang , kalo tak buat kang mampushh kene rotann , terokkkkk la kaki akuu nie :face21: sejak aku duduk ostel niy penat gylerss lar . Aku rase periksa tahun niy mesti tak boley skor . Abes la aku , dah la abg aku bagi duet untok beli buku but periksaan aku file :3: konpemm die mesti tak nak manje kan aku dah . OUHHH NOOO ! 

Hurmm dekat sane tak belajar pung , belajar bukan masok pung :face25: aku pung asyik tydo jer dalam kelas :face69: aku rase nak pindah jer , now aku dah malas nak pikir sukan dah . Yang aku nak pikir skang BELAJAR jer , but susah la kalo macam nie :face6: takpe aku kene tempohi semua nie , sbb aku yg nak sgt scula nie kan , padan muke akuu :face29: kayy la aku nak mandi niy ty ade mase aku cite lagi , kboyy :face19: muah setepek .

cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)

24 March 2012

Scula baru , kawan pung baru

girls just wanna have fun 
kawan baruu


Assalamualaikum :face2: 
   
        Hi semua , aku baru jer edit blog aku :131: yelaa now aku duduk asrama kann , cam mane nak edit blog , kesian blog akuu kann . Now ! dah omey dah diee :face12: ape ? tak omeyy ! hurmm kayy tahu kau jelly ritee ? werkk :face15: act aku ade cite nak kongsikong dekat korangkorang semuaa . Sebelum tuhh tengok pic nie duluu 

|
|
|
|
|
V

farra merisya binti azlam 

kayy omey tak die tuhh , omey kann :face39: itu la kawan baru akuu . hurmm but bukan kawan baik laa . just kawan biase jer , but tie aku sedih or marah jer mesti aku cite dekat die . hewhew :15: sumpah die baik gile vavik la kate kann . dulu mase die ade masalah dengan bf die aku selalu bagi dorongan dekat die . sampay terharu la die kann , betul ker :face27: tak aa , tipuu jerr . but kasih sayang aku dekat bibah takan pudar walau sediket pung tauu . egt uhh weyy ! kalo kau crik laen aku bunuh kauuu doee . kayy sebnarnye aku malas nak cite banyak nie , sbb aku dah ngantok gyler babeng doee :face17: kesian kan akuu , hurmm sampay situ jela aku cite ehh , kby . ILOVEYOUSOMUCH BIBAH and FARRA :face19:







cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)

26 February 2012

Terharuu Bhaii

Smells Like Teen Spirit
seperti aku dengan eyda amoii 

asalamualaikumm stalkers :131: 
 
mesty korang tanye-2 ritee bila la aku nak blaa niee , err --' ouke fineee :face5: taching sebulann ! tadi aku bukak FB jer kawan scula akuu cakap die rinduu akuu , omgy , sayangg ! aku pung rinduu kauuu laa bebyy ! cer tengok bawah niee . omey kann kawan akuu :) 


atetekk ! satu kelas rinduu aku lagilagi botak tuhh , haa :D aku tak dapat nak bergurau dengan botak tuh lagii :'/ shooo saddd babehh blogger-emoticon.blogspot.com betul ker korang cakap pasal aku tadi , ehh tan dengar punn . haaa blogger-emoticon.blogspot.com *k hanya lawak bodoh , korang bosan ker bile aku takdee , kenape weh? wahhh sedihh giler kau cakap cam tuhh , nak melelih air mate nie haa :face41: #post tadi dari farhana marhazmi :9:  


haa :1: ezat kau amik berat jugak dekat aku kann , walaupunn harihari dekat sculaa kau selalu ajek aku AWAS but sebenarnye aty kau baik kannkann *puihhh :face24: k aku tahuu tuhh , sorry ari tuhh egt balek ari ahad kann, cause aku banyak hal tuh tak boleh balek cepat tuhh , selase baru aku balek, :face13: mesti kau rinduu nak serong dengan aku kann. ambuii kauu :face10: kau belajar la doee lagilagi tahun nie kan kau nak PMR so kau kene banyak study kehh . aku tahu kau boleh punyee :17: #IM dari Ezat Eskandarr blogger-emoticon.blogspot.com


wah sumpah terharu gile-2 bageng , sebnar nye ade lagi duee but malas nak tulis panjang-2 , lotihh doee . haa:132: ehhh korang nak tahu laa aku miss giler dekat korang lagilagi dekat budak kelas 2B bak kate ila "takde lagi kakyong warisan" kakyong la sangat kann   :face28: thank korang ! imichuuu so muchhh darl , mehh itew ieumm itet :face19:



cerlike siket cam omey tuh (◕‿◕✿)